tirsdag, juni 13, 2006

”Alt godt kommer til den der venter”

Alt godt kommer til den der venter” lyder et ”klogt” ordsprog. Men hvor længe er det så meningen man skal vente? Hvis man føler man har ventet hele sit liv, og det gode så først kommer til én, når man ligger på sit dødsleje, var det så ventetiden værd?

Jeg vil have gode ting NU!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

alt godt kommer til den der venter....hmm...men alt det sjove, til den der selv tager...

Gode ting 'kommer' ikke til en Runke... Det skal man arbejde hårdt for...sådan er det... Så i arbejdstøjet med dig du!! :o)

Runkedor sagde ...

Yeps, det har du nok ret i. Ellers ville jeg bare sætte mig mageligt i min stol og vente forvente gode ting...

...eller nej, tror bare jeg modificeret ordsproget til "alt godt kommer til den der er heldig" med reference til filmen "Matchpoint"

Anonym sagde ...

Men hvilke gode ting er det du vil have? Hvis du ik fortæller det kan vi jo ik hjælpe dig:op

holmen sagde ...

men hvis nu alle ventede på noget godt, så skulle de måske vente i evigheder? eller det kommer måske an på hvad det gode man venter er?

Anonym sagde ...

Tænkte på dette ordsprog så sent som i går...ventet stadig på et fast job..så jeg ikke ender på kontanthjælp på mine gamle dage... Skubber min ledighedsperiode foran mig, da jeg er så " heldig" at ha lidt vikararbejde.. Dog til latterlig lav løn,ingen pensionsopsparing.. Skriver ansøgninger Som jeg skal men kommer ikke til samtale...det er kun en periode siger min omgangskreds, men den har så varet 1 år nu. Så jeg venter stadig....på stabilitet i mit liv..