torsdag, august 30, 2007

Hvilken afspiller

Hej
Jeg er nysgerrig efter at høre, hvilken afspiller som folk foretrækker til at afspille musik på computeren. Kom gerne med forslag i kommentarfeltet til hvorfor i foretrækker den ene frem for den anden.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad er iTines? En kvindelig pendant til iTunes? ;-)

/P

Runkedor sagde ...

Jeg har nu gjort opmærksom på fejlen. Håber ikke, at det går ud over resultatet?

milroesen sagde ...

Jeg bruger ITunes, men det er nok mest et tilfælde.
Da jeg købte min Ipod, var det lige på det tidspunkt, hvor alle købte en Ipod. Jeg havde ikke rigtig forstand på sådan noget og fulgte bare med strømmen. Nu er jeg så fanget i det.

Men må nu indrømme, at jeg synes Itunes, er let at finde rundt i + fungerer godt. Og så er jeg blevet en glad bruger af deres shop også:)

Anonym sagde ...

Jeg har hverken mac eller ipod, så Itunes er for mig udelukket af den simple grund at det er grimt og ubrugeligt. Windows Media Player er... tjaeh, ved at blive et itunes wannabe program. Jeg bruger kun WMP til at rippe mine cd'er (for der fungerer det glimrende). Ellers bruger jeg winamp til afspilning for, 1/ det er et simpelt layout (der er dog tonsvis af skins at vælge imellem), 2/ nemt at bruge og overskueligt, 3/ der kan hives, trækkes og klikkes lidt så der ligger en fin tynd bjælke i toppen af min skærm som aldrig forsvinder (det er sat til at ligge øverst uanset hvad). Me like :)