onsdag, februar 21, 2007

Danmarks tyndeste ide

Jeg sad og så anden del af det der nye hypede TV2-program ”Danmarks Bedste Idé”. Her havde nogle af de kasserede idéer en mulighed for at få et såkaldt wild-card, så de stadig kunne være med i konkurrencen. En af dommerne pegede på Annettes trædyr. Ja, jeg skal love for, at det er innovation i højeste gear at gå ”back to nature”. Begrundelsen: ” Det får mennesker til at smile, grine og blive glade” synes jeg siger en del om hendes kvalifikationer (eller mangel på samme) som dommer i et program, hvor det gerne skulle være innovation og originalitet, der burde prioriteres højere.

Vi skal have et stort anlagt TV-show til at forklare os, at det er godt at lege med ting, der ikke er elektroniske. Jeps, for de har jo slet ikke sandkasser, legehuse, Playmobil, Dublo og andet godt tilbage i børnehaverne.

Hendes to konkurrenter havde idéer, der var lidt mere nytænkning i. Ved ikke, om de ville holde i virkeligheden, måske var de lige idealistiske nok, men det var nytænkningen der var den interessante. Og som enhver andet public service underholdningsshow med disrespekt for dem selv skulle vinderen findes ved en sms-afstemning. De tre kandidater fik alle lov til at holde en salgstale på 30 sekunder, og Annette snakkede idealistisk om, hvor vigtigt det var at børn havde noget ordentligt legetøj, og at de kom ud i solen og fik røde kinder. Dette crap har nok appelleret til alle de halvparanoide folks ude i hjemmene, der med dommedagsprofetier i øjnene, frygter at alt det elektroniske legetøj er ved at tage magten. Så er det jo godt, at der kommer en idealistisk dame og redder dem, for sandkasser og ”analogt” legetøj er jo uddødt for længe siden. Og ja, Annette vandt med 50% af stemmerne…

Ingen kommentarer: