lørdag, september 08, 2007

Råd søges...

...til at lære at slappe af? Hvordan gør i? Og ny tænker jeg ikke på konkrete fysiske råd ala "smid dig på sofaen" men mere hvordan man mentalt kobler fra...anyone?

4 kommentarer:

milroesen sagde ...

Altså jeg har en evne til at kunne lade hjernen gå i sort...sådan lidt meditationsagtigt.
Men ellers en en god lur for mig en god måde at samle lidt energi og koble af på...og så sige fra. Det er altså det vigtigste. Man skal være god til at sige fra, så man kan køre livet i sit eget tempo i stedet for alle andres. Det var lidt ligegyldig lommefilosofi, håber du kan bruge det:)

Runkedor sagde ...

Jeps, nogle gode pointer. At sige fra, er super vigtigt. Især også over for sig selv. Har erfaret, at jeg er min egen hårdeste chef.

milroesen sagde ...

Ja...og faktisk er noget af det sværeste at sige nej, og også overfor sig selv. Jeg er unævnte grunde blevet nødt til at være seriøs på det område, hvilket har givet mig noget livskvalitet jeg før manglede.

Anonym sagde ...

Det er jo altid en god ting, at "flygte" lidt fra hverdagens rutiner, så man ikke bare sidder og forsumper foran tossekassen eller computeren. De mest åbenlyse redskaber er selvfølgelig kombinationen af musik, alkohol og læsestof – men jeg kan også anbefale dig, at cykle en tur ud i det blå. Jeg har selv været ude i Ørestaden flere gange, hvor hele det meget udanske byplanlægningsprojekt er ved at tage form. Det er selvfølgelig et plus, hvis man interesserer sig for arkitektur – men ikke nødvendigvis et must.

Du også komme langt, sådan rent mentalt, ved at sige til dig selv, at du gør hvad du kan, og at ingen kan forlange mere. Men jeg har altså erfaret, at det fungerer bedst, hvis man kombinerer det med fysiske handlinger.

Men det vigtigste er vel i bund og grund, at du passer på dig selv. Der er ingen andre, der gør det for dig. Og ingen andre, der kan mærke efter på dine vegne.

/P