mandag, september 01, 2008

Nyhedsavisen

Ærgerligt at Nyhedsavisen lukker. Den har været mit daglige papirmedie, der har forsynet mig med dagligdagens væsentligste overskrifter.

Men hvad sker der også for den fantasiløse navngivning af en avis? "Nyhedsavisen"! Smag på ordet. Er en avis i sig selv ikke et medie, der bringer nyheder af en eller anden art? Omvendt set, hvor mange dagligt udkomne aviser leverer IKKE nyheder?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu er det ikke for at være ondsindet, Muus, men jeg jubler nærmest over Nyhedsavisens lukning. Det er selvfølgelig ærgeligt for de mennesker, der har penge i klemme og alt det dér. Men set i et lidt større perspektiv, så mener jeg ikke, at gratisaviser er et specielt positivt fænomen. Mest ud fra den antagelse, at kvalitet sjældent er gratis.

Og så flyder gratisaviserne over det hele. Jeg er træt af at se på dem. Træt, siger jeg dig!

/P

Runkedor sagde ...

Jaja, hr. Eli Tær. Hvis kvalitet skal koste, så skulle jeg måske overveje at kræve penge for at kunne læse denne blog? ;-)

Desuden skal du ikke klandre Nyhedsavisen for at flyde. Den er jo hustandsomdelt .-)

Anonym sagde ...

Den flyder da alligevel. Så enten tager abonnenterne den med sig ud i virkeligheden, hvor de taber skidtet på gader og stræder, eller også kan den fås på stationer. Måske endda begge dele ;-)

/P

Runkedor sagde ...

Ikke for at gå i små sko, men kunne førstnævnte ikke lige så vel være tilfældet for en Berlingske eller Information-abonnent?

Anonym sagde ...

I teorien kunne det sagtens være tilfældet. Men man ser praktisk taget ingen af disse aviser spredt ud over byen. Ikke på samme måde. Man ser måske én Berlinger for hver kvadratmil gratisaviser...

/P