onsdag, juni 11, 2008

7 mio. kroner på oprydning

Mange utilfredse røster har lydt over årets Roskilde Festival-program. Bl.a. fordi at der ikke var booket nogle ordentlige hovednavne, og at billetpriserne alligevel stiger hvert år. Noget siger mig, at os utilfredse festivalgæster skal feje foran egen dør, når dagens RF-nyhedsbrev fortæller, at der sidste år blev brugt 7 mio. kr. (!!!) på at gøre rent efter sidste års festival. Et beløb, der snildt kunne have betalt for et par topnavne eller skåret toppen af billetprisen.

Hvad er det egentlig for en mentalitet, der ligger til grund for sådan en situation? Er det noget typisk dansk? Forventer vi bare, at vi er berettiget til at svine, fordi vi tager på en uges rekreation med musik, øl og sol? Hvor er vores ansvarsfølelse? Er vi forvænt med at det er ok, bare at efterlade al vores lort, fordi vi jo alligevel var fulde det meste af tiden, og at festivalens butlere burde, synes det er en ære at rydde op efter os?

3 kommentarer:

milroesen sagde ...

Tror helt fesivalgæsterne glemmer, at festivalpladsen faktisk bruges til andet end Roskilde festival, og at de derfor ikke tænker svineri en tanke...men bare gør det!

Anonym sagde ...

du har ret!!! helt og aldeles ret!

Pigebarnet sagde ...

en stor del af udgifterne var jo iår at de var nødt til at skrabe mudderet af og genetablere pladsen. Det er der jo ikke meget at gøre ved..