tirsdag, januar 30, 2007

Dylan

Sidder netop og ser TV2's gengengengengenudsendelse af Beverly Hills 90210. Det slår mig, hvor umenneskelig, stonefaceagtig og depressiv Dylan kan være. En livstræthed der næppe passer til den alder, han skal forestille at være. Selv det, at han kalder sin mor ved fornavn, skal demonstrere hvor cool, moden og selvstændig han er. På trods af alt dette, undrer det mig, at hans frisure stadig sidder som skudt ud af et modeblad anno 1992 (eller hvornår nu dagens afsnit er fra). Burde en person med disse egenskaber egentlig ikke være pænt ligeglad med hvordan hans hår sidder. Eller det er måske hans eneste reelle værdi tilbage i hans liv?

3 kommentarer:

milroesen sagde ...

Kan godt lide at du har funderet over det spørgsmål...har aldrig tænkt over det på den måde, men nu ser jeg lidt anderledes på Dylan.

Anonym sagde ...

Hej du. Så at du var gæsteblogger hos Sille :-)

Dette indlæg om Dylan i Beverly er hylende morsomt. Ha ha. Fed betragtning med hans anderumpe af en frisure. Du har ret. En mere selvstændig fyr havde nok en lidt anderledes ligeglad hårstil.

Han er næsten ligeså stereotyp en figur som Ridge i Glamour (har jeg hørt - ahem).

Anonym sagde ...

hejsa
nu vi taler om typer--- hvad så med gengager programmet "kender du typen", mage til latterligt program skal du da lede længe efter, er vi ikke blevet helt færdige med at putte andre mennesker i kasser ?! Og nu vi taler om kasser - har lige fået nye naboer, som bare har sat den mest prangende postkasse op ved vejen- du ved 1,60 i højden,lys,rutfrit stål og sort lak. Det er der jo sådan set ikke noget galt i, men den står ved siden af en anden postkasse, som er noget "gammelt shit" - det ser vildt komisk ud, det må bare foreviges...det sjove er at absolut ingen "kender du typen" specialist vil kunne sige noget om hvem der bor i de to huse.